Mesterséges intelligencia
a rákgyógyítás szolgálatában

Orvosaink

Székesfehérvár

Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház
Onkológiai Osztály, vezető Főorvos

Szeged  

Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem
Onkoterápiás Klinika
Egyetemi Tanár

Budapest

Semmelweis Egyetem
Onkoterápiás Központ
Klinikai Főorvos

Dr. Petrányi Ágota Eszter
A Semmelweis Egyetem onkológiai központjának klinikai főorvosa. Részt vett a Világbanki Emlőszűrő program kidolgozásában és a CAD (számítógép asszisztált diagnosztika) kutatásban. Az Országos Onkológiai Intézet sugárterápiás osztályán szakorvosi teendői mellett a CT vezérelt 3 dimenziós sugárterápiás tervezés, CT és MRI képfúziós rendszeren keresztül az MRI sugárterápiás tervezésben való használata, a radiológiai háttér megszervezése és vezetése volt a feladata. Nemzetközi kongresszusok rendszeres résztvevője hallgatóként és előadóként. A MOK, Magyar Pszichoonkológiai Társaság vezetőségi tagja, a MOT, MKOT, ESPO, a Hospice és Palliatív Ellátás Tagozat Tanácsának testületi tagja.

Áraink

Onkológiai tanácsadás:

40.000 Ft

Onkológiai tanácsadás az IBM Watson for Oncology mesterséges intelligencia rendszerének támogatásával:

199.000 Ft

A díj 2×30 perc onkológus szakorvosi konzultációt foglal magában, valamint egy magyar nyelvű, a hazai kezelési protokolloknak megfelelő terápiás javaslatot, mely az IBM Watson for Oncology által kidolgozott, személyre szabott, angol nyelvű terápiás javaslat figyelembe vételével készült. (A beteg kézhez kapja az eredeti WfO szakvéleményt angolul és annak rövid magyar nyelvű kivonatát is).

Miért minket válasszon?

 

A Watson for Oncology a vezető amerikai onkológusok tapasztalataira támaszkodva segít szakembereinknek, hogy személyre szabott terápiás javaslatot állítsanak össze betegeinknek. A Watson for Oncology segítségével orvosaink a világ minden részéről kapnak információt a rákkal és a rákgyógyítással kapcsolatban, és ez alapján dolgozzák ki terápiás javaslataikat. Az amerikai szakemberek segítségével felépített  Watson for Oncology a szakirodalom, tankönyvek, hiteles forrásból származó publikációk és rengeteg eset alapján segíti orvosainkat a kezelés összeállításában, így minden beteg személyre szabott ellátásban részesül.

Jelentkezzen be orvosainkhoz
az alábbi elérhetőségeken: